Voorwaarden

Alle prijzen zijn incl 21 % btw & ex verzendkostenVerzenden & verzekering Voor zowel verzendingen binnen Nederland als buiten Nederland is Gehave- Verlichting niet aansprakelijk voor breuk , andere materielen schade of vermissing bij transporteur aan goederen die door ons vezonden zijn. ( verzenden zonder verzekering wel met track en trace )

Heeft u echter postcode 2533 dan wordt verlichting gratis bezorgd van een bestelling vanaf 100 euro.

Indien u de goederen wenst te verzekeren is dit mogelijk. Dit verzekeren gaat conform de tarieven van de vervoerders TNT / UPS en zullen zonder toeslag aan u doorbelast worden. Gehave- Verlichting is bij UPS zendingen naar het buitenland verplicht de waarde aan te geven. Deze waarde is gelijk aan het betaalde factuur bedrag aan Gehave- Verlichting .Dit is geen verzekering maar een melding voor de douane ivm zending buiten Nederland !

 

Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per email met uw besteloverzicht en de totale kosten, inclusief eventuele verzendkosten.

 

Als artikelen een langere levertijd hebben, dan zullen wij u hiervan via email op de hoogte stellen. 

Retourneren

Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. Mocht het product desondanks technisch niet werken, dan heeft u het recht om binnen 2 werkdagen na ontvangst de verlichting te retourneren. Wij verzoeken u dit per e-mail te melden aan johnny_gehave@msn.com Deze mail zal door ons worden bevestigd met vermelding van het retouradres. Uw bestelling dient wel ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking geretourneerd.


Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden zullen wij het product spoedig herstellen en wederom aan u versturen.


Retourneren Lampen OPRUIMING KAN HELAAS NIET GERUILD OF RETOUR GENOMEN WORDEN !Retourneren van lampen en woon accessoires is niet mogelijk. Overige artikelen kunnen uitsluitend in overleg retour komen indien dit vermeld staat op de aankoop nota. Restitutie is altijd in de vorm van een TEGOEDBON.

Garantie * geen garantie op meegeleverde halogeen lampje * geen garantie op transformators * geen garantie op breuk glas * in alle niet genoemde garantie gevallen beslist Gehave- Verlichting of anders indien omstreven op factuurPrivacy

 

 

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Gehave- Verlichting gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

 

Klachten
Hebt u over onze artikelen en/of diensten een klacht, schroom dan niet om dit kenbaar te maken via johnny_gehave@msn.comAansprakelijkheid

 
Copyright

 Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.

 

 

In alle gevallen waarin deze algemene voorwaarden niet voorzien, beslist

 

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze webpagina en/of website mag gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie van Gehave - Verlichting kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.

 

 

Gehave - Verlichting kan zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of een klant weigeren.
Alle prijzen zijn incl 21 % btw & ex verzendkosten.

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in de winkel voor Ledlampen, spaarlampen, tl-buizen, gloeilampen, halogeen enz of als u advies wilt over verlichting.

Géhavé verlichting,
Denneweg 63, 2514 CD 
Den Haag, 
Tel: 070-3665281
www.gehaveverlichting.com